Bakat lite - Glutenfritt så klart
Jag har faktiskt bakat lite den sista tiden.
Lite kul med inspiration igen och tillfällig energi.
Lite kul med inspiration igen och tillfällig energi.
Provade några produkter som jag inte provat förut bland annat Dr. Oetker Berry Fantasy Icing & Frosting och Lailas Glutenfria Bakmix Söta Bullar samt Richies Bakery Bakdekoration "Made With Love"

Produkterna jag testade...

Jag gjorde Saffransbulle Semla med Lailas Bakmix, La till Saffran, Russin och Mandelmassa som fyllning innan jag snurrade dom till bullar. På så sätt kan man ha dom så både Saffransbulle och göra Semla. Gott och enkelt.

Det syns på Chokladen att min energin var slut, men tyvärr var det ju bara att fortsätta att "doppa" dom i chokladen och dom blev inte vackra denna gång...
Men kan lova att dom är så goda.
Men kan lova att dom är så goda.

Jag gjorde en Silviakaka i långpanna för första gången.
Jag hade bakplåtspapper i botten och även smörade lite och tog kokos i botten för extra god smak. Jag hade givetvis Glutenfrimjölmix istället för vetemjöl.
Jag hade bakplåtspapper i botten och även smörade lite och tog kokos i botten för extra god smak. Jag hade givetvis Glutenfrimjölmix istället för vetemjöl.
Jag hade gjort en desert med "Julsmak" som blev helt ok, men jag glömde att ta bild. Just nu så är energin inte i topp så jag får beskriva den i stället.
"Banoffee i glas" brukar innehålla Dulce de leche, Banan, Digestivekex och Grädde.
I stället krossade jag pepparkakor till botten tog där efter Dulce de leche och sedan Grädden och längst upp Granatäpplen.... 😍
I stället krossade jag pepparkakor till botten tog där efter Dulce de leche och sedan Grädden och längst upp Granatäpplen.... 😍
Känns så skönt när man får lite energi, men jag vet att det är tillfälligt men jag är tacksam för det lilla man får.
Nu när energin är borta så kan man se tillbaka till de dagar jag hade energi och denna gång så har jag lite gott i kylen och frysen 😁